QUI SOM

Transgran és el servei de transport urbà de la Conurbació de Granollers, formada pels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles.

Operat per Sagalés , Transgran neix amb l’objectiu de donar un servei de transport i mobilitat eficient i de qualitat a través de les 8 línies regulars i als més de 105.000 habitants que formen aquesta conurbació.

DISPONIBILITAT VEHICLES ADAPTATS

Tots els vehicles que presten servei a les línies de Transgran estan completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

SISTEMA SAE

La nostra flota compta amb un Sistema de Gestió de l’Explotació que permet controlar en temps real el desenvolupament del servei, els horaris dels autobusos i les incidències.

INFORMACIÓ ALS USUARIS

Per tal de facilitar el coneixement del nostre servei, posem a disposició dels usuaris tota la informació horària a través d’aquesta web, de www.sagales.com i en format paper a les estacions i parades de Transgran.

VEHICLES HÍBRIDS

La flota de Transgran compta amb autobusos híbrids. El sistema de propulsió híbrida ofereix un rendiment òptim en trajectes urbans, aconseguint un estalvi d’energia de l’ordre del 22% i una considerable reducció d'emissions de partícules, òxids de nitrogen i monòxid de carboni.

QUALITAT

Disposem d'un Sistema de Gestió Integral de la Qualitat que tracta de millorar els aspectes organitzatius del servei i la qualitat técnica. Transgran té la certificació ISO 9001 de qualitat, l'ISO 14001 de medi ambient, la UNE 13816 pel bon transport de viatgers i l'OHSAS 18001 per la prevenció de riscos laborals.

 

A més, contínuament fem anàlisis de qualitat, elaborem índexs de satisfacció de clients i fem mistery shopping als nostres serveis, controls de puntualitat per línia i de seguretat per als vehicles i també atenem tots els suggeriments i peticions.

Certificats de qualitat

ISO 9001 (Qualitat)
ISO 140001 (Medi Ambient)
UNE 13816(Qualitat per al transport públic)
OHSAS 18001 (Seguretat i Salut de treball)
ISO 50001 (Gestió energètica)
ISO 39001 (Seguretat vial)
ISO 22301 (Continuïtat de negoci)

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles