SAGALÉS RECULL EL PREMI A LA MILLOR EMPRESA DE TRANSPORT REGULAR 2024

SAGALÉS RECULL EL PREMI A LA MILLOR EMPRESA DE TRANSPORT REGULAR 2024

Sagalés va recollir el premi a la millor empresa de l’any 2024 en la categoria de transport regular, concedit per la revista Autobuses y Autocares. La cerimònia d’entrega va tenir lloc el passat 20 de desembre al recinte Ifema, a Madrid, amb la presència dels agents i representants més importants del sector, en total més de 250 professionals del món de la mobilitat. Per part de Sagalés van assistir-hi Francesc Sagalés i Ramon Sagalés, president i conseller delegat de Sagalés, respectivament. 

Aquest premi representa un reconeixement al nostre esforç i dedicació continuada en millorar i innovar dins l'àmbit del transport regular de viatgers per carretera. Aquest guardó reafirma el nostre compromís amb proporcionar solucions eficients per a facilitar la mobilitat de les persones en els seus desplaçaments diaris. 

Els Premis "Les Empreses de l'Any" tenen com a principal objectiu posar en valor el servei prestat a la societat pel sector del transport de viatgers per carretera a Espanya. Un servei que permet vertebrar el país, assegurar la mobilitat de tota la població independentment del lloc de residència i garantir el creixement econòmic. Aquests premis s'atorguen des de l'any 1992 i suposen un reconeixement a la feina desenvolupada per diferents empreses d'àmbit estatal dedicades al transport de viatgers a diferents categories. A més de la categoria de transport regular on Sagalés ha estat reconeguda amb el guardó, els premis inclouen també les categories de transport discrecional, transport urbà i PIME-transport discrecional. Les empreses reconegudes en aquestes categories són Transports Antonio Díaz Hernández (Grup 1844), Arriva Madrid i Lux Bus, respectivament.

Des d'aquí volem mostrar la nostra enorme satisfacció i agraïment en ser reconeguts la nostra dedicació i el nostre compromís amb la mobilitat amb aquest guardó. Seguirem treballant dia a dia perquè ciutadans i ciutadanes puguin accedir a un transport públic eficient, sostenible i de qualitat.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles