SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

El Smart City Expo World Congress (SCEWC) és la cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents que es va celebrar del 7 al 9 de novembre a Gran Via de Fira de Barcelona. L’acte reuneix les empreses i organitzacions més innovadores per fer avançar les ciutats cap a un futur millor. 

Sagalés va estar present dins de l’espai expositiu a l’estand 141, ubicat al hall P2 on vam donar a conèixer la nostra oferta de transport i mobilitat així com posar en valor tot el nostre coneixement i experiència dins el sector de la mobilitat en els més de 380 anys d'història de la nostra marca. 

Amb l’objectiu de fer difusió i donar a conèixer el nostre coneixement i experiència dins el sector del transport públic, vam preparar un seguit de ponències dins el nostre estand, que van ser obertes a tothom. A continuació detallem el programa de xerrades i continguts:


DIMARTS 7 DE NOVEMBRE

16:00h - 16:30h   CAP A MODELS DE PROPULSIÓ SOSTENIBLE   Eduard Mur
Responsable de flota

En una era postpandèmia i en plena crisi energètica, és imprescindible que el sector de la mobilitat pública incorpori sistemes de propulsió sostenibles que ofereixin una alternativa eficient, econòmica i ecològica al cotxe privat. Ens comprometem a ampliar i renovar la nostra flota amb més vehicles híbrids i elèctrics per millorar la qualitat de l'aire de les nostres ciutats.

 

DIJOUS 9 DE NOVEMBRE

11:30h - 12:00h   SAGALÉS ON DEMAND   Neus Pérez
Responsable de planificació de serveis regulars

Com pot ajudar Sagalés On Demand a fer més eficient el transport regular en aquelles zones on no ho és? El transport sota demanda optimitza els recursos, redueix les rutes ineficients, afavoreix la mobilitat sostenible i redueix les emissions.

Sagalés a la carta ofereix accés universal al transport públic amb cobertura en zones rurals amb baixa densitat de població.


L’esdeveniment es celebra cada any des del 2011. El 2022 l’acte va comptar amb un total de 20,423 visitants, 28,621 assistents en línia i 853 expositors. 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles