SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, del 15 al 17 de novembre a Fira de Barcelona.  

El Tomorrow.Mobility estava coorganitzat per EIT Urban Mobility, una iniciativa de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia, organisme de la Unió Europea, i comptava amb el suport d'importants empreses i institucions. 

S'hi van abordar àrees de repte de mobilitat actuals com la micro mobilitat (scooters elèctrics, bicicletes), la mobilitat activa i l'àmbit públic, el transport públic, els proveïdors de mobilitat (cotxe compartit, taxis aeris), la indústria de l'automòbil (elèctrica, connectada i autònoma). cotxes), la logística d'última milla (entregues de comerç electrònic, drons de lliurament), les infraestructures intel·ligents (gestió de flotes, geolocalització i sistemes de pagament), la transició energètica cap a la neutralitat de carboni i la digitalització.

Sagalés va estar present a la fira a la zona d’expositors per presentar les seves solucions de mobilitat des de la perspectiva de la sostenibilitat, innovació i digitalització. Era una cita obligada per a aquells actors que hi treballem per les ciutats del futurs. El transport públic és un element clau per a definir les ciutats del futur i la fira Tomorrow. Mobility és el fòrum professional de referència on pensar i debatre sobre els nous models de mobilitat urbana.

 


 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles