SAGALÉS FORMARÀ I CONTRACTARÀ PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR PER CONDUIR AUTOBUSOS

SAGALÉS FORMARÀ I CONTRACTARÀ PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR PER CONDUIR AUTOBUSOS

Sagalés i Apec posen en marxa un programa de formació adreçat a persones en situació d’atur que vulguin fer un canvi en la seva vida professional i dedicar-se a la conducció d’autobusos. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el programa “Forma i insereix”, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ofereix subvencions a empreses per dur a terme accions de formació per a l'ocupació, amb la modalitat de compromís de contractació. 

Aquesta acció formativa està adreçada a persones  majors de 24 anys, en situació d’atur i inscrits al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. El curs consta d’un total de 420 hores de formació, on es toquen aspectes tan teòrics com pràctics relacionats amb la conducció professional d’autobusos. 

Un cop finalitzat el curs amb èxit i superats tots els mòduls, Sagalés es compromet a contractar al 60% dels participants i incorporar-los a l’empresa, a la base de Mallorca. Actualment Sagalés té un procés de selecció obert per a la contractació de personal de conducció per a la base de Mallorca. 

Està previst que aquesta acció formativa comenci al febrer de 2022 i finalitzi al juny de 2022. 

Per a totes aquelles persones interessades en aquesta formació i posterior contractació, Sagalés i Apec han organitzat una sessió informativa per a explicar tots els detalls i solucionar tots els dubtes al interessats. Aquesta jornada tindrà lloc el proper dimecres 26 de gener i per inscriure’s és necessari emplenar el formulari que trobaràs aquí
 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles