LES TARIFES DEL TRANSPORT PÚBLIC ES CONGELEN AL 2022

LES TARIFES DEL TRANSPORT PÚBLIC ES CONGELEN AL 2022

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona ha decidit mantenir les tarifes del transport públic per al proper 2022. En aquest sentit, també s’ha optat per no modificar l’oferta de títols, que seguirà sent la mateixa que durant el 2021.

El manteniment de les tarifes permetrà ampliar la caducitat dels títols adquirits durant el 2021, que no caducaran fins el 31 de desembre del 2022. En el cas de la T-verda, la T-16 i la T-compensació covid, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

En el cas de les tarifes de l’ATM de Girona, es manté també tant l’oferta de títols com el preu dels mateixos per al 2022. En el cas de Girona, la caducitat dels títols adquirits durant el 2021 s’allarga fins el proper canvi de tarifes. 

Pel que fa als títols propis de Sagalés, es congelen també les tarifes, per tant els preus seran els mateixos que en 2021. La caducitat dels títols propis adquirits al 2021 s’allarga fins al 31 de desembre de 2022. 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

Les tarifes del títols multiviatge dels busos de TransGran s'han reduït un 30 % de l’1 de setembre al 31 de desembre.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles