SAGALÉS CONTRACTARÀ UN 60% DE LES ALUMNES QUE SUPERIN EL CURS DE CONDUCCIÓ D’AUTOBUSOS ADREÇAT A DONES

SAGALÉS CONTRACTARÀ UN 60% DE LES ALUMNES QUE SUPERIN EL CURS DE CONDUCCIÓ D’AUTOBUSOS ADREÇAT A DONES

Sagalés ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i es compromet a contractar un 60% de les alumnes que superin amb èxit el curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones que visquin a Granollers, amb una durada de 192 hores (152 hores + 40 hores de pràctiques en empresa) que es portarà a terme durant el pròxim mes de març. Aquesta formació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als barris.

Les interessades en fer el curs han d'adreçar-se al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c. de les Tres Torres, 18-20, tel. 93 861 13 90 - feinagm@ajuntament.granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).

Amb aquesta iniciativa es vol contribuir a la igualtat de gènere i d’oportunitats al món laboral en la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària. 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

El Real Decret-llei 20/2022, de 28 de desembre aprova per part de l’Estat l’aportació per a la reducció del 50% del preu dels abonaments i títols multiviatge a les comunitats autònomes i entitats locals que prestin serveis de transport col·lectiu urbà i interurbà.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles