SAGALÉS ESTRENA NOVA APP  AMB TOTA LA INFORMACIÓ  DE LES SEVES LÍNIES

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES

Sagalés estrena nova aplicació per a smartphones i tauletes que substitueix a la publicada al 2015. La nova versió, totalment renovada, compta amb noves i completes funcionalitats que fan d’ella una eina fàcil i còmode per obtenir tota la informació de les nostres línies i serveis.
Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS.

Principals funcionalitats

  • Línies i horaris: Informació de totes les línies (interurbanes, exprés, aeroports, nocturnes i urbanes) i horaris de Sagalés, amb informació del temps de pas real i teòric per parada (localització de la parada i visió Google Streetview).
  • Com anar: planificador de rutes en una data i hora determinats, i un origen/destinació concrets
  • Parades a prop: llista de parades al voltant de l’usuari així com la seva geolocalització a Google Maps, informació de les línies que passen i temps de pas real i teòric del bus
  • Les meves parades i línies: Accés directe a aquelles línies i parades marcades com a preferides
  • Registre d’usuaris: opció de registrar-se dins l’app per tenir notificacions en temps real de les alertes d’incidència de les línies i parades marcades com a preferides.
  • Personalització per zona: l’app permet fixar la zona d’influència de l’usuari. Només mostrar la informació de Catalunya, la de Balears o la totalitat de les línies.
  • Compra de bitllets online
  • Atenció al client: l’app incorpora bústia de suggeriments, informació de títols de transport, l’opció de sol·licitar justificants de retard per agilitzar aquest tràmit o permet demanar informació per al lloguer d’un autobús.

A banda de totes aquestes novetats, la nova app s’ha dissenyat pensant en una navegació fàcil i intuïtiva. Amb una interface usable, l’app compta amb tips informatius que apropen l’usuari a les funcionalitats i li expliquen de forma senzilla com moure’s per l’aplicació i quin tipus d’informació pot obtenir en cada secció.

Amb el desplegament de la nova app, Sagalés fa un salt en la seva aposta per oferir als seus usuaris informació fiable i on time dels seus serveis. Amb anterioritat, Sagalés ja havia desenvolupat les aplicacions de transport dels serveis urbans de Manresa, Granollers i Mollet del Vallès. Ara fa un pas endavant i posa a disposició dels usuaris una eina d’informació completa que permet accedir i buscar de forma fàcil qualsevol parada o línia operada per Sagalés.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

El Real Decret-llei 20/2022, de 28 de desembre aprova per part de l’Estat l’aportació per a la reducció del 50% del preu dels abonaments i títols multiviatge a les comunitats autònomes i entitats locals que prestin serveis de transport col·lectiu urbà i interurbà.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles