LA NOVA MARCA TRANSGRAN JA ESTÀ ALS AUTOBUSOS

LA NOVA MARCA TRANSGRAN JA ESTÀ ALS AUTOBUSOS

Dos autobusos de la conurbació de Granollers presenten aquesta setmana la nova imatge de TransGran, presentada el darrer mes de març. El transport públic de Granollers, Canovelles, Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès s'integra sota la marca TransGran en un acord signat el 2013 amb Sagalés, que pretèn compartir sinèrgies i recursos per tal d'oferir un servei més eficient i competitiu.

Després de l’edició de la Guia de Butxaca el passat mes de maig i l’adaptació de la flota interurbana, ara ha començat la feina d'actualització als vehicles de la flota urbana. Aquests dos autobusos que aquesta setmana ja estan circulant per Granollers són els primers amb la imatge de Transgran i, en breu, s’adaptarà a la resta d’autobusos verds.

Al llarg d'aquest 2014 s'aniran introduïnt un seguit de millores, que passen per ampliar la cobertura horària, unificar títols, racionalitzar parades i redissenyar tota la senyalització i informació.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles