SAGALÉS PATROCINA EL BM GRANOLLERS

SAGALÉS PATROCINA EL BM GRANOLLERS

Sagalés signa un acord amb el BM Granollers pel qual patrocina el club d’handbol vallesà per a les temporades esportives 2014-2015 i 2015-2016.

Gràcies a la signatura d'un acord d'esponsorització, Sagalés serà el patrocinador del BM Granollers des d’aquest mes i fins l’estiu de 2016. L’empresa d’autobusos estarà present a la cama dreta dels pantalons de joc de tots els partits que jugui l’equip de la Divisió d’Honor d’Handbol, participant a la Lliga ASOBAL, tant en els partits nacionals com internacionals. El logotip de Sagalés també lluirà amb l’equip femení de la categoria Divisió d’Honor, així com amb tots els equips base del club. A més, el Palau d’Esports de Granollers col·locarà dues tanques de publicitat de l’empresa de transport de viatgers.

El BM Granollers va ser fundat el 1944 i és un dels clubs amb un palmarès més important del país. Entre els seus títols s’hi troben la Copa i la Supercopa d’Europa, una Copa ASOBAL, 10 Lligues de Divisió d’Honor, 2 Campionats d’Espanya de Copa, 4 Lligues Catalanes i una Lliga dels Pirineus, entre d’altres.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

El Real Decret-llei 20/2022, de 28 de desembre aprova per part de l’Estat l’aportació per a la reducció del 50% del preu dels abonaments i títols multiviatge a les comunitats autònomes i entitats locals que prestin serveis de transport col·lectiu urbà i interurbà.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles