SAGALÉS INAUGURA UNA EXPOSICIÓ PERMANENT DE VEHICLES CLÀSSICS

SAGALÉS INAUGURA UNA EXPOSICIÓ PERMANENT DE VEHICLES CLÀSSICS

Sagalés va inaugurar ahir al matí la seva primera exposició permanent de vehicles clàssics. A l’acte inaugural va assistir l’alcalde de Caldes de Montbui junt amb regidors del Consistori, així com representants d’entitats i associacions de la ciutat i els màxims representats de l’Empresa Sagalés.

Durant la tarda, la mostra va estar oberta al públic i entesos i curiosos van poder gaudir de vehicles d’entre el 1900 i el 1925 que repassen la història del transport col·lectiu.

L'espai s'anomena Exposició de Transport Públic entre 1900 i 1925 i allotja autobusos i carruatges que servien per fer el transport de viatgers i turistes de l'època, a més de vivències, anècdotes, influència i història relacionades amb aquests vehicles i l’Empresa Sagalés. A la mostra es poden veure vehicles de diferents marques, com Ford, Peugeot, Hispano Suiza o Chevrolet.

Amb reserva prèvia, es podrà visitar durant la resta del 2016  el segon dimecres de cada mes (9 de novembre i 14 de desembre) de 16h a 19h. La mostra també estarà disponible per a grups i escoles amb visita prèvia concertada. El mail de contacte és expo@sagales.com. L’exposició està ubicada a l’Avinguda Pi i Margall, 107, davant del pàrquing de l’Estació d’Autobusos, en un edifici que era un antic rentador i taller d’autobusos.   

Amb aquesta mostra, Sagalés dóna un pas endavant per la difusió de la història del transport col·lectiu, així com per conservar un patrimoni clàssic que repassa anys i anys de transport de persones al nostre país. Aquesta acció se suma al ja conegut Ral·li d’Autobusos Clàssics que cada any se celebra a l’Avda. Maria Cristina de Barcelona i arriba fins a Caldes de Montbui.


ALTRES NOTÍCIES

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles