REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

Des de l’1 de setembre de 2022, i fins el 31 de desembre de 2022, els títols propis de transport multiviatge del servei d’autobusos TransGran, el servei de transport urbà i interurbà de la conurbació de Granollers, tenen una bonificació del 30% de la seva tarifa.

Els títols que es beneficiaran d’aquesta bonificació són els següents:
 

TG1  5,90 €         
T10 Estudiant               4,70 €
T10 Jubilat 4,70€

 

Els títols adquirits al 2022 caducaran el 15 de gener de 2023. Els títols adquirits durant el 2022 sense estrenar es podran bescanviar per títols del 2023. Si són rebaixats, caldrà abonar la diferència. Si hi ha augment de tarifes també. No es faran devolucions per títols utilitzats parcialment tant si és abans de l’1 de setembre del 2022 com posteriorment.

Aquesta reducció temporal de les tarifes es fa en aplicació del Reial Decret Llei 11/2022, de 25 de juny, i amb el finançament del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. En funció de la subvenció rebuda per part del Ministeri, el possible dèficit generat serà assumit pels ajuntaments que presten el servei TransGran (la Roca del Vallès, Canovelles, les Franqueses del Vallès i Granollers), segons el conveni aprovat en el ple municipal del mes de juliol.

Consulta aquí, la reducció que s'aplica als títols integrats de l'ATM de Barcelona. 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles