transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

2016-06-03

SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

Sagalés estarà present a la 12ª Jornada de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que es celebrarà a Mollet del Vallès i que esdevé una trobada anual de referència per tots aquells que treballen en aquest àmbit.

El dimecres 8 de juny tindrà lloc la 12ª Jornada de l’AMTU al Teatre Can Gomà (Mollet del Vallès) que s’iniciarà a les 8.30h amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, el president de l’AMTU, l’alcalde de Santa Maria de Palautordera  i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat.

La jornada de l’AMTU es celebra anualment, i aquesta edició es converteix en la Jornada Catalana de la Mobilitat. I és que convoca més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport, com ara l’alcalde de Mollet del Vallès, Jordi Monràs, el President de l’AMTU, Jordi Xena i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

Durant la jornada es faran diverses sessions temàtiques que parlaran sobre les experiències europees en els serveis de transport a la demanda, les experiències directes en el món local i el finançament del transport públic. I a les 13.30h, hi haurà una taula rodona, on es debatrà sobre els reptes actuals del finançament del Transport Públic de Catalunya. 

 

 

 

 

 

 

 


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles