transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació

INFORMACIÓ DE LÍNIES

Consulta els horaris complets de totes les línies de Transgran, visualitzar el recorregut a Google Maps i les seves parades i informa’t de les incidències i alteracions del servei.

DESCARREGA PDF
Mapa línies

LÍNIES DE TRANSGRAN

A continuació, mostrem la informació referent a totes les línies de la Conurbació de Granollers:

512 Granollers - Les Franqueses del Vallès - Cànoves

L1 Can Gili - Hospital - La Torreta

Amb motiu d'unes obres que s'estan realitzant al carrer Girona de Granollers, les parades d'Enginyers i Minetes de la L1 de TRANSGRAN restaran anul·lades a partir del proper dilluns 18/06 i fins a la finalització de les mateixes. Disculpin les molèsties.

L3 Plaça Europa - Estació de França

L4 Granollers Estacions - Canovelles Urbanitzacions - P. l. Can Castells - Hospital

L6 Corró d'Avall - Hospital - Granollers Centre

L20 Can Bassa - Can Mònic - Bellavista

Amb motiu de la celebració de la cursa de Bellavista, aquest diumenge dia 17/06/18, la línia 20 de TRANSGRAN no podrà passar pel barri de Bellavista en horari de 6:00h a 13:00h, pel que restaran anul·lades les següents parades: - Plaça de l'Esbarjo - Barcelona - Astúries - Andalusia - Bellavista - Plaça Major - Cardedeu La parada més propera serà la de la Plaça Espanya de Les Franqueses del Vallés. Disculpin les molèsties.

L22 Can Bassa - Bellavista

Amb motiu d'unes obres que s'estan efectuant al carrer Girona, a partir del sia 24/04/18 la parada Girona CAP en duirecció La Garriga quedarà anulada.

L51 Granollers Estacions - La Roca - la Roca Village

L52 Granollers - Hospital - La Roca - Santa Agnès

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles